Дано БСП имат по-голям успех от нас и успеят с

...
 Дано БСП имат по-голям успех от нас и успеят с
Коментари Харесай

Росен Костурков: Дано БСП имат по-голям успех от нас и успеят с преговорите

 Дано Българска социалистическа партия имат по-голям триумф от нас и съумеят с преговорите 

Това съобщи депутатът от " Продължаваме промяната " Росен Костурков пред БНТ за сформиране на кабинет с третия и финален проучателен мандат. 

Политическа партия биха създали доста взаимни отстъпки да има държавно управление, с цел да продъжалт антикорупционните промените. Нека да забележим дали има предпочитание да се продължи антикорупционната политика. В нашата организация постовете не са толкоз значими, посочи Росен Костурков. 

Според него никога Политическа партия няма да се скара с съдружните си сътрудници за постове и хора. Костурков е на мнение, че не е реалистично да се възобнови разговора с Русия за изговането на 70-те съветски дипломати. Той запита още на каква база да се водят нови договаряния с " Газпром " за доставката на газ у нас. 

Костурков няма терзание от длъжностен кабинет на президента Румен Радев, а има терзание дали ще се следи обстановката на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ". Шанъст да се сформира държавно управление в границите на настоящия парламент е по-доброто решение за България, акцентира депутатът от Политическа партия, представен от настоящо.ком. 

Той изясни, че по време на първия изследователски мандат била направена програмата за ръководство за едно по-стабилно държавно управление, а в този момент с третия мандат - с посредничеството на Българска социалистическа партия да се събере болшинство, което да се сплоти към такава стратегия. 

Ние с Има Такъв Народ като хора в Народното събрание не сме имали кой знае какви изострени връзки, а Политическа партия имат кардинални разлики с управлението на " Продължаваме промяната ". С модераторството на Българска социалистическа партия в този момент Има Такъв Народ имат опция да се срещнат с управническата стратегия и вероятно да я поддържат, сподели Костурков. 

Той има вяра, че в Има Такъв Народ има хора, които одобряват управническата стратегия, метод на мислене и хрумвания за деяние. Костурков подчета, че Политическа партия няма да взе участие в кабинет, в който участва сегашният вицепремиер и районен министър в оставка Гроздан Караджов. 

Той е обезпокоен още, че през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " са влизали храни у нас със забранеми субстанции. Закани се обаче, че инспекциите на турската граница ще продължат. Страховете ни по тематиката порастват, тъй като изборът на решение на Върховен административен съд като време не е инцидентен. Ние сме на края на Народното събрание, пред длъжностен кабинет и нови избори, уточни Костурков. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР